Ριεκα Παοκ / Ανατροπή για Ριέκα πριν τον ΠΑΟΚ / Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα της τούμπας

Ριεκα Παοκ / Ανατροπή για Ριέκα πριν τον ΠΑΟΚ / Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα της τούμπας. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Πληγωμένος, αλλά αποφασισμένος ο δικέφαλος στο match money. Αναλυτικά όσα είπε ο λουτσέσκου. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Ο αριστοτέλης αναλύει τα δεδομένα του.

Πληγωμένος, αλλά αποφασισμένος ο δικέφαλος στο match money. Στο δεύτερο ημίχρονο ο παο… Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Ο γάλλος ζερόμ μπρισάρ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του παοκ με τη ριέκα (19/08, 21.00) για τα playoffs του europa. Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα.

Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία οπαδών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Ριέκα (φωτο)
Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία οπαδών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Ριέκα (φωτο) from www.voria.gr
Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα. Ο «δικέφαλος» δοκιμάζεται στις 21:00 το βράδυ της πέμπτης (26/8) στην έδρα. Γνωστό έγινε το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση του παοκ με την ριέκα την προσεχή πέμπτη (19/8) για τα play offs του europa conference league. H ομάδα της κροατίας προηγήθηκε με τον λεπινίτσα στο 33′. Ο παοκ τα παίζει όλα για όλα για την πρόκριση στους ομίλους του europa conference league και η μάχη με τη ριέκα θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το open. Την πέμπτη 26 αυγούστου στις 9 το βράδυ ο δικέφαλος. «είμαι ο προπονητής, ο στόχος μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα που έχω στα χέρια μου για το επόμενο παιχνίδι. Ο αριστοτέλης αναλύει τα δεδομένα του.

Υποχρεωμένος να βρει τις λύσεις και την πρόκριση ο παοκ στη ριέκα!

«είμαι ο προπονητής, ο στόχος μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα που έχω στα χέρια μου για το επόμενο παιχνίδι. Stadion hnk rijeka, ριέκα 1ος αγώνας: Υποχρεωμένος να βρει τις λύσεις και την πρόκριση ο παοκ στη ριέκα! Ο γάλλος ζερόμ μπρισάρ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του παοκ με τη ριέκα (19/08, 21.00) για τα playoffs του europa. Η μεγάλη μάχη του παοκ για την πρόκριση στους ομίλους του conference league έρχεται στο open. Γνωστό έγινε το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση του παοκ με την ριέκα την προσεχή πέμπτη (19/8) για τα play offs του europa conference league. Ο «δικέφαλος» δοκιμάζεται στις 21:00 το βράδυ της πέμπτης (26/8) στην έδρα. Μετά την πρόκριση κόντρα στην μποέμιαν, η ομάδα από τη θεσσαλονίκη θα προσπαθήσει να πάρει… κεφάλι στο ζευγάρι και προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στην κροατία. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Οι φίλοι του παοκ θα μπορούν από την ερχόμενη τετάρτη (18/8) να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Την πέμπτη 26 αυγούστου στις 9 το βράδυ ο δικέφαλος. Ο αριστοτέλης αναλύει τα δεδομένα του.

Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ο «δικέφαλος» δοκιμάζεται στις 21:00 το βράδυ της πέμπτης (26/8) στην έδρα. H ομάδα της κροατίας προηγήθηκε με τον λεπινίτσα στο 33′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο παο…

Μπόριλ: «Η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ήρθε, αλλά…»
Μπόριλ: «Η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ήρθε, αλλά…» from lh3.googleusercontent.com
Στο δεύτερο ημίχρονο ο παο… Μετά την πρόκριση κόντρα στην μποέμιαν, η ομάδα από τη θεσσαλονίκη θα προσπαθήσει να πάρει… κεφάλι στο ζευγάρι και προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στην κροατία. Ο αριστοτέλης αναλύει τα δεδομένα του. Η ισοπαλία του παοκ στην τούμπα, απέναντι στην ριεκα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την προσεχή πέμπτη στην κροατία Οι φίλοι του παοκ θα μπορούν από την ερχόμενη τετάρτη (18/8) να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα. Ο παοκ τα παίζει όλα για όλα για την πρόκριση στους ομίλους του europa conference league και η μάχη με τη ριέκα θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το open. Ο «δικέφαλος» δοκιμάζεται στις 21:00 το βράδυ της πέμπτης (26/8) στην έδρα. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Υποχρεωμένος να βρει τις λύσεις και την πρόκριση ο παοκ στη ριέκα! Γνωστό έγινε το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση του παοκ με την ριέκα την προσεχή πέμπτη (19/8) για τα play offs του europa conference league. Γνωστό έγινε το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση του παοκ με την ριέκα την προσεχή πέμπτη (19/8) για τα play offs του europa conference league. «είμαι ο προπονητής, ο στόχος μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα που έχω στα χέρια μου για το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Η ισοπαλία του παοκ στην τούμπα, απέναντι στην ριεκα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την προσεχή πέμπτη στην κροατία Τότε θα παίξει ο παοκ με τη ριέκα (pic) την προσοχή του στη ριέκα στρέφει πλέον ο παοκ που θα υποδεχτεί τους κροάτες την πέμπτη (19/8) στις 21:00 για τα play off του europa conference league. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα. Stadion hnk rijeka, ριέκα 1ος αγώνας: Ο γάλλος ζερόμ μπρισάρ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του παοκ με τη ριέκα (19/08, 21.00) για τα playoffs του europa. H ομάδα της κροατίας προηγήθηκε με τον λεπινίτσα στο 33′.

Πληγωμένος, αλλά αποφασισμένος ο δικέφαλος στο match money. Γνωστό έγινε το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση του παοκ με την ριέκα την προσεχή πέμπτη (19/8) για τα play offs του europa conference league. Αναλυτικά όσα είπε ο λουτσέσκου. Οι φίλοι του παοκ θα μπορούν από την ερχόμενη τετάρτη (18/8) να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα.

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Τσιγγάρας
Μένει στον ΠΑΟΚ ο Τσιγγάρας from lh3.googleusercontent.com
Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα της τούμπας Stadion hnk rijeka, ριέκα 1ος αγώνας: Την πέμπτη 26 αυγούστου στις 9 το βράδυ ο δικέφαλος. Σώθηκε σε νεκρό χρόνο με αυτογκόλ ο δικέφαλος του βορρά Ο «δικέφαλος» δοκιμάζεται στις 21:00 το βράδυ της πέμπτης (26/8) στην έδρα. Γνωστό έγινε το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση του παοκ με την ριέκα την προσεχή πέμπτη (19/8) για τα play offs του europa conference league.

Σώθηκε σε νεκρό χρόνο με αυτογκόλ ο δικέφαλος του βορρά

Ο παοκ τα παίζει όλα για όλα για την πρόκριση στους ομίλους του europa conference league και η μάχη με τη ριέκα θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το open. Πληγωμένος, αλλά αποφασισμένος ο δικέφαλος στο match money. Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα της τούμπας Stadion hnk rijeka, ριέκα 1ος αγώνας: Ο αριστοτέλης αναλύει τα δεδομένα του. Τότε θα παίξει ο παοκ με τη ριέκα (pic) την προσοχή του στη ριέκα στρέφει πλέον ο παοκ που θα υποδεχτεί τους κροάτες την πέμπτη (19/8) στις 21:00 για τα play off του europa conference league. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα. Υποχρεωμένος να βρει τις λύσεις και την πρόκριση ο παοκ στη ριέκα! Σώθηκε σε νεκρό χρόνο με αυτογκόλ ο δικέφαλος του βορρά Οι φίλοι του παοκ θα μπορούν από την ερχόμενη τετάρτη (18/8) να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα. Αναλυτικά όσα είπε ο λουτσέσκου. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα.

LihatTutupKomentar